Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két győzelem egy vereség

Hazai pályán győzött a Srbobran, idegenben nyert a Napredak, a Mladost pedig kikapott

A Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata szombaton a zombori Ravangrad 2018 csapatához utazott és 2:0 arányban kikapott. A turiaiak jól játszottak, azonban a hazai csapat jobb volt, így a három pont Zomborban maradt. A Mladost mérlege az eddig lejátszott 14 fordulót követően két győzelem, két döntetlen és 10 elveszített mérkőzés. A következő fordulóban a turiai labdarúgók hazai pályán a táblázat 3. helyén álló OFK Mladost APA csapatát fogadják. A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik.

A 14. forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén a Szabadkai Ligában is. A szenttamási Srbobran labdarúgó csapata szombaton hazai pályán a sóvéi (Ravno Selo) Proleter labdarúgóit fogadta, a találkozó 3:0-ás hazai győzelemmel ért véget. A kiserdei gárda mindvégig jól játszott és megérdemelten nyert az egyébként folyamatosan küzdő vendégcsapat ellen. A Srbobran az őszi bajnoki idényben az eddig lejátszott 14 mérkőzésből nyolc alkalommal nyert, négy döntetlen játszott és két alkalommal kikapott, 28 pontja van. A szenttamásiak a következő fordulóban Csókára utaznak, ahol a település nevét viselő csapattal mérkőznek.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő nádaljai Napredak labdarúgói a táblázat alján álló szerb keresztúri Jedinstvo vendégei voltak és hazahozták mind a három bajnoki pontot, ugyanis 1:0 arányban megnyerték a mérkőzést. A Napredak csapatának ez volt az ötödik győzelme ebben a bajnoki idényben, a csapat jelenleg a táblázat 10. helyén áll. Az előttünk álló hétvégén, pontosabban szombaton a nádaljai labdarúgók a torzsai (Savino Selo) Budućnost együttesét fogadják. A találkozó 13 órakor kezdődik.

 

Szöveg: Paraczky László

Közzétette: Németh Dezső

szenttamas.rs