Hírek

Szenttamas.rs

 

Vidám volt a hangulat Szenttamás főterén

Tűzijáték, élőzene, ingyenes forralt bor és sült kolbász várta a szenttamási Szabadság téren mindazokat, akik úgy döntöttek, hogy az év leghosszabb éjszakáját a szabadban töltik.

Miközben a színpadon a nagybecskereki Klin együttes és az újvidéki La banda tamburazenekar szinte megállás nélkül húzta a talpalávalót, az emelvénnyel szembeni kis faházikókban forrt a bor, sült kolbász illata járta be a levegőt, a szenttamásiak tűzijátékkal és sok-sok jókívánsággal köszöntötték a 2020-as évet.

Éjfélkor az ünneplőket Radivoj Paroški szenttamási polgármester köszöntötte:

− Kívánom, hogy az előttünk álló évben mindenki egészséges és vidám legyen, hogy öröm és jókedv kísérjen bennünket. Tegyünk meg mindent családunkért és azért, hogy Szenttamás, Turia és Nádalja még szebb, vonzóbb legyen! Mindenkinek jó egészséget, sok szerencsét, boldogságot, az arcokra pedig folyamatos mosolyt kívánok.Amíg a központi parkban a La banda tamburazenekar az új év első perceiben törekedett a jó hangulat további fokozására, a polgámester, Đorđe Đžekov és Ilija Gazepov, a községi tanács tagjai, valamint Ninoslav Joanović, a Helyi Közösség tanácsának elnöke kíséretében meglátogatta azokat, akik az óév utolsó éjszakáját a munkahelyükön töltötték, odafigyelve a zökkenőmentes szilveszterezésre, a biztonságra és az egészségre. Először a Gyöngy, a Fejlődésben Elmaradt Személyek Egyesületébe látogattak, ahol a tagok és szüleik együtt búcsúztatták az óévet. A váratlan látogatókat, akik ezúttal édességcsomagokkal, üdítőkkel, turiai kolbásszal „felszerelve” érkeztek, az egyesületben hatalmas örömmel fogadták.

A kiváló hangulatú buliból a községi delegáció a rendőrállomáson szolgálatot teljesítőket és a tűzoltóotthon ügyeletes csapatát látogatta meg, majd az egészségházban ügyeletet tartó sürgősségi osztályra mentek, ahol a jókívánságokat követően a további sikeres együttműködésről is szó esett. 

P. L. (Fotó: A. B.)

szenttamas.rs