Verbászi hírek

Szenttamas.rs

 

A verbászi Vöröskereszt ajándéka a helyi Általános Kórháznak

A Verbászi Általános Kórház szülészeti osztályán járt tegnap Snežana Jovović, a helyi Vörökereszt szervezetének szakmunkatársa, aki ajándékcsomaggal kedveskedett az itt született csecsemőknek.

− A Vöröskereszt hetének ünnepe alkalmából a Vajdasági Vöröskereszt támogatásának köszönhetően immár hagyományosan minden újszülöttet megajándékozunk. Ezt a hagyományt az idéntől annyival bővítettük, hogy már az év első hónapjaiban született gyermekeknek is jár egy-egy csomag. Tekintettel arra, hogy az év elején a szülészeten még javában folytak a felújítási munkálatok, így az ajándékok átadására csak most került sor. Szerintünk a figyelmesség és az ajándékozás igazából nincs szorosan időponthoz kötve – mondta Snežana Jovović.

A csecsemők és a szülők nevében az ajándékocsomagokat a nőgyógyászat és a szülészet igazgatója, dr. Zorica Ristić köszönte meg, aki kiemelte: − Nagy megtiszteltetés számomra és az itt dolgozók számára, hogy a Vöröskereszt minden évben meglátogatja és megörvendezteti az itt született gyerekeket. A csomagokban a babák számára nélkülözhetetlen és értékes holmi és kellék található, ami minden család számára jól jön. A gyerekek és a szülők nevében még egyszer köszönet mindenért. 

P. L.