Felhívás

Szenttamas.rs

 

Még lehet jelentkezni a MAdT táborba

 

Színjátszást, rendezést, mozgásművészetet kedvelő, közös alkotásra és kísérletezésre nyitott fiatalokat – és kevésbé fiatalokat is :) – várunk idén nyáron is Zentára, a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tizenkettedik Táborába, a MAdT-ba, amely 2019. július 7–14-ig tart. A tábor elsősorban azoknak a fiataloknak és felnőtteknek kínál (15 éves kortól) tartalmas feltöltődést, akik a Vajdaság különböző pontjain működő színjátszó társulatoknak már tagjai, vagy – ha még nem azok – szívesen kapcsolódnának be egy-egy csoport munkájába.

A táborba még van kb. 20 hely. A jelentkezési határidőt kitoltuk egy héttel későbbre, tehát jövő péntekig (június 14-ig) vagy a helyek beteltéig tudnak az érdeklődők jelentkezni!

Képzettség, előtudás nem szükséges, csak jókedv, és a szerepbe lépés varázsára való nyitottság. A tábor amatőr rendezőknek is szól. Gyakorlottaknak éppúgy, mint kezdőknek – felső korhatár nélkül!

Bővebb információ e-mailen vagy telefonon is kérhető Varga Tamástól a +381 62 566 213 telefonszámon vagy a tamas@vmmi.org mailcímen.szenttamas.rs