Hírek

Szenttamas.rs

 

Jól sikerült a Karaoke Party

Második alkalommal rendeztek karaoke versenyt Szenttamáson

A szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában február 9-én második alkalommal került megrendezésre a Karaoke Party.

A zenés rendezvény 2020-ban az iskola diákparlamentje kezdeményezésére humanitárius célból indult és nagy visszhangra talált a diákok körében, a vetélkedő azonban a koronavírus miatt elmaradt. Tavaly viszont néhány tanár segítségével sikerült megszervezni, hatalmas volt az érdeklődés, így az idén a fellépőket már igazi hangosítás és színpadi fények kísérték.

Az idei rendezvény főszervezője a 8.3 osztály és osztályfőnökük Kovács Blanka tanárnő volt, aki elmondta, a versenyre az alsósok 5, a felsősök pedig 13 műsorszámmal neveztek be:

− A verseny egyik jellegzetessége, hogy fellépéskor az előadók olvashatják a dal szövegét, ennek ellenére többen is megtanulták fejből, és a tavalyihoz hasonlóan szerintem nagyszerűen sikerült az egész. A fellépőket idén is háromtagú zsűri pontozta: Kovács Edina, magyartanárnő, Kiss Sebestyén, multitalentum zenész, és Ifjú Sanja, iskolánk diákparlamentjének az elnöke – mondta Kovács Blanka.

Az alsósoknál az első helyre Gonclik Hanna és Lena Milošev került, a második Teodora Ivan, a harmadik pedig Tutorov Dunja lett. A különdíjat a Gagić Lana, Adrijana Baćinac és Neda Stefanović érdemelte ki.

A felsősöknél Lidija Popsavin került az első helyre, a második Dányi Nikoletta lett (tavaly első helyezést ért el), a harmadik helyen Süge Magor végzett. A legjobb rap produkciót a Süge Hunor és Balázs Erik kettős adta elő, a zsűri Balázs Luca show-ját ítélte legjobbnak.

A sok igyekezet, próba és törekvés a fiatal tehetségeknél meghozta gyümölcsét, a közönség egy ötletes és kiváló műsort láthatott, amelyen nemcsak a diákok, hanem a szülők és nagyszülők is jól szórakoztak.

A vidám hangulatú zenés rendezvényt ezúttal a The Kid's Room Production és Kovaterm cég támogatta. A zenés esemény idén is humanitárius jellegű volt, a diákparlament gyűjtést szervezett egy kis barátnő számára. Az iskola főbejáratánál az önkéntes adományokat külön erre a célra állított dobozba gyűjtötték.

  

Szöveg és fotó: Paraczky László

Közzétette: Németh Dezső

szenttamas.rs